CFR, lăudată de Hagi. ”O echipă care atacă rapid, bună la faze fixe”. Cu cine s-a întâlnit ”Regele” când a sosit la Cluj VIDEO

CFR, lăudată de Hagi. ”O echipă care atacă rapid, bună la faze fixe”. Cu cine s-a întâlnit ”Regele” când a sosit la Cluj VIDEO
Fostul internațional român, Gheorghe Hagi (52 ani), a lăudat CFR-ul înaintea meciului cu Viitorul, dar anunță că vrea să plece cu trei puncte din Gruia. Antrenorul constănțenilor a avut parte de o vizită surpriză la primul antrenament susținut în Cluj.

Cele două formații se întâlnesc duminică seara, de la ora 18:00, pe arena din Gruia, în deschiderea etapei a cincea din play-off.

"CFR e o echipă care atacă pozițional bine, care atacă rapid, puternică, bună la faze fixe. O deplasare foarte grea, ne așteaptă de acum trei deplasări, depinde foarte mult ce facem la aceste trei deplasări. Dacă vom fi competitivi și ne creem șansa ca să câștigăm e bine, dacă nu, o să fie greu. În fotbal, eu nu pot să vorbesc înainte, mergem să jucăm, să ne batem, să jucăm fotbal. Mergem pentru cele trei puncte. Ca să bați CFR-ul la ei acasă, trebuie să joci foarte bine", a declarat antrenorul Viitorului, Gică Hagi, pe site-ul clubului.

Înaintea acestui meci, CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off, cu 28 puncte. FC Viitorul este pe 2, cu 5 puncte mai mult decât "feroviarii". Etapa trecută, ambele echipe au fost învinse, CFR pe terenul lui Dinamo, scor 0-2, iar constănțenii acasă cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1.

Va fi al treilea duel dintre CFR și Viitorul din acest campionat. În sezonul regulat, cele două cluburi și-au împărțit victoriile, 2-1 pentru trupa lui Hagi acasă, respectiv 1-0 pentru CFR în Gruia.

Constănțenii au venit cu avionul la Cluj-Napoca, iar sâmbătă după-amiază au susținut o ședință de pregătire în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu". La antrenamentul Viitorului a asistat și managerul sportiv al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, care a venit special pentru a-l reîntâlni pe fostul său coleg de la Națională, Gică Hagi.

Comenteaza