CFR își scoate tot arsenalul pentru meciul cu CSMS Iași din Cupă

CFR își scoate tot arsenalul pentru meciul cu CSMS Iași din Cupă
Cele două formații se vor întâlni marți, 13 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Gruia, în cadrul optimilor Cupei României 2016-2017.

"Întâlnim o echipă bine închegată, în revenire de formă și cu fotbaliști care pot face diferența pe faza de atac. Au jucat foarte bine în ultimele două etape, cu Chiajna și Botoșani, și nici nouă nu ne-a fost ușor cu ei când i-am întâlnit în campionat. Voi folosi cea mai bună echipă pe care o am la dispoziție, pentru că ne dorim să mergem mai departe în Cupă.

Omrani nu va juca, după eliminarea din meciul cu Craiova. La primul galben, părerea mea, nu a fost niciun fault la Vătăjelu. La cel de-al doilea, însă, nu trebuia să-l aplaude pe arbitru. Nu ai voie să faci așa ceva. Sorsa are ruptură, Marc și-a revenit după o accidentare la genunchi, iar pe Gomelt sperăm să-l avem apt. Alte probleme de lot nu sunt", a spus antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță.

Antrenorul formației clujene a declarat că fără penalizarea de 6 puncte, CFR ar fi fost în proporție de 99% calificată în play-off.

"Vrem să obținem un rezultat pozitiv la Voluntari. Mai sunt 6 jocuri și suntem la mâna noastră. Trebuie să ne câștigăm singuri dreptul de a evolua în play-off. Nu contează ce vor face celelalte echipe", a mai zis Miriuță.

În faza precedentă din Cupa României, CFR Cluj a eliminat în deplasare CSM Râmnicu Vâlcea. Unicul gol al întâlnirii din Zăvoi a fost înscris de Billel Omrani, jucător care a încasat și atunci un cartonaș roșu. CSM Politehnica Iași s-a calificat în optimi după ce a învins Metalurgistul Cugir, scor 2-0.

"Va fi un meci foarte greu, dar e bine că jucăm acasă, pentru că drumul până la Iași ar fi fost lung. Adversarii noștri sunt pe un tun ascendent, au un lot valoros și nu au nimic de pierdut", a afirmat mijlocașul Adrian Păun.

"E o partidă importantă pentru noi și avem o responsabilitate mai mare având în vedere că suntem deținătorii trofeului", a declarat căpitanul formației din Gruia, Mario Camora.

În Liga 1, CFR Cluj ocupă locul 6, cu 30 puncte. Moldovenii se află pe 11, cu doar 22 puncte. În ultima rundă, gruparea "vișinie" a cedat cu 1-2 pe terenul Craiovei, iar trupa lui Eugen Neagoe a câștigat cu 3-1 deplasarea de la Botoșani. În duelul din campionat, fosta campioană a învins acasă cu 1-0 echipa din Copou, prin golul lui Nascimento.

CFR Cluj - CSM Politehnica Iași se joacă marți seara, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul va putea fi urmărit și la televizor pe Dolce și Digisport.

Tabloul complet al optimilor Cupei României 2016-2017

CS Afumați - ACS Poli Timișoara (13 decembrie, ora 13:30)

Dacia Unirea Brăila - CSU Craiova (13 decembrie, ora 17:30)

CFR Cluj - CSMS Iași (13 decembrie, ora 20:30)

FC Voluntari - ASA Târgu-Mureș (14 decembrie, ora 17:30)

CS Mioveni - Steaua (14 decembrie, ora 20:30)

Luceafărul Oradea - Astra Giurgiu (15 decembrie, 13:30)

Viitorul Constanța - Pandurii Târgu-Jiu (15 decembrie, ora 17:30)

Gaz Metan Mediaș - Dinamo (15 decembrie, ora 20:30)

Comenteaza