CFR își ascute săbiile pentru duelul cu Botoșani. Marea supărare a lui Petrescu: ”E total aiurea”

CFR își ascute săbiile pentru duelul cu Botoșani. Marea supărare a lui Petrescu: ”E total aiurea”
CFR Cluj se pregătește de startul returului. Liderul Ligii 1 va evolua împotriva lui FC Botoșani, duminică, de la ora 20:45, pe arena din Gruia.

Dan Petrescu e convins că "feroviarii" vor arăta mult mai bine față de meciul tur. Ceferiștii au scos atunci doar un egal, 1-1.

"Acum știu mai bine și jucătorii. E clar că nu se poate compara. Meciul va fi decis de mici detalii. Sunt conștient că va fi foarte greu. Jucăm cu echipa surpriză a turului de campionat. Nimeni nu se aștepta ca ei să fie pe loc de play-off. Enache (antrenorul lui FC Botoșani) a lucrat foarte bine, lotul e omogen. Sunt câțiva jucători care joacă cel mai bun fotbal din cariera lor. Mă refer la Buș și Roman. Chiar dacă a plecat Golofca (la FCSB - n. red.), ei i-au ținut locul foarte bine. Au fundași centrali foarte buni, un portar care dă siguranță. Nu degeaba au câștigat la Dinamo, au făcut egal cu noi și au pierdut foarte greu cu Steaua și Craiova. E o echipă organizată", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

"Bursucul" este însă deranjat de programul echipei. Sâmbăta viitoare, ardelenii joacă în deplasare cu FC Viitorul (21 octombrie), iar la câteva zile distanță o vor întâlni din nou pe FC Botoșani în 16-imile Cupei României (încă nu s-a stabilit ziua). De data aceasta, partida va avea loc în Moldova.

"Suntem foarte supărați pentru modul în care a decurs tragerea la sorți. N-am înțeles pe ce criterii au fost făcute cele două urne. E total aiurea. Pentru noi va fi foarte greu. Avem o deplasare dificilă la Constanța, iar la trei zile sau la două trebuie să mergem și la Botoșani. Sperăm să ieșim cu brio", a adăugat Petrescu.

Pentru partida cu FC Botoșani, mijlocașul Juan Emmanuel Culio (34 ani) este incert. Fotbalistul argentininan s-a accidentat în amicalul cu Aris Limassol, din week-endul trecut. "Sperăm ca până la ora meciului să se rezolve. Culio nu s-a antrenat toată săptămâna și sperăm ca astăzi (vineri - n. red.) să se antreneze. S-a accidentat la amicalul cu Limassol și e posibil să nu joace".

CFR ocupă locul 1 în Liga 1, cu 32 puncte. FC Botoșani este pe 5, cu 23 puncte. Cele două formații se întâlnesc duminică seara, de la ora 20:45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digisport, Look TV și Telekom Sport.

Comenteaza