CFR, început cu dreptul in play-off

CFR, început cu dreptul in play-off
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Liderul Ligii 1 a învins, scor 2-1, Poli Iași, într-un meci pe care ardelenii l-au dominat.

Prima repriză a început bine pentru clujeni, care au deschis scorul repede prin George Țucudean. Atacantul adus de la Viitorul a înscris după o greșeală în defensiva adversă, care l-am lăsat singur cu portarul. Astfel, vârful CFR-ului a devenit cel mai bun marcator din Liga 1, cu 13 goluri. Dominarea ''feroviarilor'' a continuat până la jumătatea primei reprize, iar Păun a ratat o ocazie în situație de unu la unu cu goalkeeperul advers. Același Păun a fost blocat într-o situație asemănătoare, după o incursiune superbă a lui Deac prin apărarea ieșeană.

În repriza secundă, clujenii au dominat, dar fără să amenințe serios poarta Politehnicii. Păun a ratat din nou o ocazie mare, iar șutul-centrare al lui Deac, din minutul 82, a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta al porții moldovenilor. Surpiza a venit două minute mai târziu, când Andrei Cristea a transformat penalty-ul scos de Kizito. În minutele următoare, deciziile arbitrului au inflamat spiritele, iar Dan Petrescu a luat foc pe banca tehnică și a fost trimis în tribună. Pe final, Omrani a primit o minge în careu și a adus o victorie nesperată pentru CFR.

Dan Petrescu a început în formula: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Djokovic, Culio - Deac, Țucudean, Păun. Au mai intrat: Mailat, Omrani și Costache

Primul 11 al Politehnicii a fost: Rusu - Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Mihăescu - Soares, Zaharia, Chelaru - Cristea. Au mai evoluat: Mendes, Joalisson și Kizito.

CFR se menține pe primul loc, cu 33 de puncte, cinci mai mult decât FCSB, dar bucureștenii au un meci mai puțin. În etapa viitoare, cele două contracandidate la titlu se vor înfrunta in meci direct.

Comenteaza