CFR îl poate pierde pe Bud din vară. A intrat în atenția unei adversare din play-off

CFR îl poate pierde pe Bud din vară. A intrat în atenția unei adversare din play-off
Aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, Cristi Bud ar putea părăsi gruparea din Gruia la finalul sezonului. Golgheterul ”feroviarilor” a intrat în vizorul unei adversare a CFR-ului din play-off.

Atacantul de 31 ani este dorit de Dinamo, anunță Digisport. Antrenorul "alb-roșilor", Cosmin Contra, vrea să-și întărească echipa cu cel mai bun marcator al lui CFR Cluj din acest sezon.

Cristi Bud trece printr-o perioadă nefastă la echipa lui Vasile Miriuță, acesta nereușind să mai înscrie din decembrie anul trecut, în victoria 2-0 cu CSM Poli Iași din Cupa României. Tot în aceeași lună a înscris și ultimul gol din campionat, în eșecul 1-2 de pe terenul lui FC Voluntari.

Fotbalistul român și-a pierdut locul de titular în formația din Gruia, în ultimele patru etape bifând doar 55 minute. În ultimele două jocuri, cu Craiova (4-1) și Dinamo (0-2), nu s-a aflat nici măcar în lot. Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a clarificat situația golgheterului din Gruia la conferința premergătoare meciului cu FC Viitorul, programat duminică seara, de la ora 18:00, pe propriul teren.

”Nu am nimic cu el. În primele cinci meciuri din primăvară a fost titular şi nu a marcat. Nu am niciun conflict cu niciun jucător. Cine merită să joace în primul 11, va juca, cine nu, să stea la rând. Bud va sta încă la rând”, a spus Miriuță.

Bud a fost dorit în iarnă de CS Universitatea Craiova, FC Zakho (Irak) și Anorthosis Famagusta (Cipru), dar a rămas în cele din urmă la Cluj.

Cristi Bud a revenit la CFR Cluj în februarie 2016. În acest sezon a înscris 13 goluri în toate competițiile, 11 dintre ele în Liga 1. El a mai evoluat pentru ardeleni în intervalul 2010-13. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, Bihor Oradea, Pandurii Târgu Jiu și Milsami Orhei.

600.000 euro este cota de piață a lui Bud, conform transfermarkt.com.

Comenteaza