CFR face prima mutare în noul an. Formația din Gruia, aproape de a semna cu Marko Dugandzic

CFR face prima mutare în noul an. Formația din Gruia, aproape de a semna cu Marko Dugandzic

CFR caută să se întărească pentru a doua parte a campionatului, iar prima țintă a „feroviarilor” este Marko Dugandzic, un atacant care a reușit să impresioneze în fotbalul românesc anii trecuți.

Campioana se află în negocieri avansate cu rușii de la Sochi pentru achiziția atacantului croat în vârstă de 27 de ani. Transferat la începutul sezonului 2020/2021 de la FC Botoșani, jucătorul nu prinde echipa la formația ce ocupă a treia poziție în campionatul Rusiei, unde a marcat două goluri în 18 meciuri. Mai mult, în acest sezon, unul în care a avut diverse probleme medicale, Dugandzic a intrat în patru meciuri și a înscris un gol, potrivit blogului emanuelrosu.ro

Din informațiile apărute în presă, CFR a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru transferul definitiv al croatului care ar urma să încaseze un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Zvonurile mutării au fost confirmate și de impresarul Mihai Stan: „Vă confirm faptul că transferul lui Marko Dugandzic la CFR este parafat în proporție de 100%, iar jucătorul este așteptat să ajungă la Cluj pentru a semna actele. Practic, numai semnătura lui lipsește la acest moment. Marko și-a dat însă acordul verbal. El este o persoană de cuvânt, așa încât totul se va materializa în orele următoare. Dorința domnului Neluțu Varga este de a aduce la CFR toți jucătorii pe care domnul Dan Petrescu îi are în planurile sale pentru a crea o echipă competitivă în perspectiva participării în cupele europene”, a declarat impresarul pentru ProSport.

Atacantul croat a jucat la FC Botoșani în returul sezonului 2019/2020, când a reușit să înscrie 11 goluri în 20 de meciuri. După acea perioadă prolifică, clubul moldav îl vindea în Rusia în schimbul a 500.000 de euro.

Comenteaza