CFR - CSMS Iași. "Feroviarii", la două puncte de play-off înainte de confruntarea cu moldovenii

CFR - CSMS Iași.
Echipa lui Vasile Miriuță ocupă locul 8, cu 14 puncte și un golaveraj de 21-9. "Vișiniii" sunt neînvinși din etapa a doua și au cel mai bun atac din campionat.


">

CFR Cluj va întâlni vineri, 14 octombrie 2016, CSMS Iași, pe teren propriu, în runda cu numărul 12 din Liga 1.

Este primul meci oficial al "feroviarilor" din ultimele două săptămâni. Pauza a fost cauzată de jocurile primei reprezentative cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

Echipa lui Vasile Miriuță ocupă locul 8, cu 14 puncte și un golaveraj de 21-9. "Vișiniii" sunt neînvinși din etapa a doua și au cel mai bun atac din campionat. Golgheterul clujenilor din acest sezon este atacantul Cristi Bud, cu 6 reușite. Vârful de 31 ani a lipsit în ultima partidă din cauza cumului de cartonașe galbene.

Cu o victorie în partida de vineri, clujenii ar putea urca pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. CFR se află la o distanță de doar două puncte față de poziția respectivă, ocupată în acest moment de Pandurii Târgu-Jiu (16 puncte). Gruparea din Gruia are șanse de a ajunge inclusiv pe 5, unde se află Dinamo (16 puncte, dar cu un golaveraj mai bun față de gorjeni).

"Nu ne așteptăm la un meci ușor. Vom întâlni o formație puternică, cu experiență și trebuie să ne impunem. Suntem la două puncte de play-off și putem ajunge acolo cu o victorie în fața Iașiului. Din păcate, Camora rămâne în continuare indisponibil, dar sperăm să revină alături de noi cât mai curând posibil", a spus antrenorul de la CFR, Vasile Miriuță, într-o conferință de presă.

Președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, a evaluat în urmă cu două zile șansele echipei sale la play-off.

"Venim după o pauză destul de lungă și e foarte important să batem vineri, ținând cont de cele 6 puncte pe minus cu care am început campionatul. O astfel de întrerupere poate duce și la scăderi de ritm, mai ales la o echipă care se află într-o formă foarte bună. Dar am încredere că vom reuși să câștigăm. Avem șanse reale la play-off după ultimele rezultate obținute", a declarat oficialul "feroviarilor" pentru ZIUA de CLUJ.

Adversarii clujenilor se află pe 9, cu două puncte mai puțin și un golaveraj de 11-12. Eugen Neagoe a fost instalat pe banca ieșenilor în timpul pauzei internaționale, în locul italianului Nicolo Napoli. Golgheterul echipei este mijlocașul Lukacs Bole, cu 3 goluri.

CFR Cluj - CSMS Iași se joacă vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida poate fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digi.

Comenteaza