CFR Cluj, umilită pe Olimpico. Defensiva “feroviară” a cedat în mai puțin de minut la Roma

CFR Cluj, umilită pe Olimpico. Defensiva “feroviară” a cedat în mai puțin de minut la Roma
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Dan Petrescu nu a reușit un nou rezultat notabil în cupele europene, fiind învinși de trupa capitolină cu 5-0.

Partida de pe Olimpico a început cum nu se poate mai prost pentru clujeni, care au încasat un gol de la Mkhitaryan încă din secunda 57. Răspunsul “feroviarilor” a venit în minutul 6, când șutul deviat al lui Djokovic a trecut puțin pe lângă stâlpul porții lui Lopez.

Deși elevii lui Dan Petrescu aveau nevoie de un gol egalizator, formația romană le-a pus mari probleme. Trupa din capitala Italiei a controlat jocul și, în ciuda ocaziei lui Hoban (23), AS Roma a majorat diferența, prin lovitura de cap a lui Ibanez (24).

Până la finalul reprizei, jocul s-a desfășurat după același scenariu. CFR Cluj s-a așezat pe două linii și a așteptat atacurile romanilor. În minutul 34, Peres i-a pasat excelent lui Mayoral, iar spaniolul a stabilit scorul pauzei, 3-0.

Dan Petrescu a mutat ofensiv înaintea actului secund, iar clujenii au părut mai activi în jumătate adversă. Cu toate acestea, “feroviarii” au întâmpinat probleme serioase cu defensiva romană. Chiar dacă gazdele au redus din turație, AS Roma putea înscrie din nou în minutul 65, însă apărarea clujeană a salvat.

Cea mai mare ocazie a formației din Gruia a venit în minutul 73, când Carnat a reluat acrobatic, Pau Lopez era bătut, însă Kumbulla a respins de pe linia porții. Imediat, același Carnat a fost împiedicat de Pellegrini, clujenii au cerut penalty, însă arbitrul a arătat înspre punctul cu var.

În minutele de final, Mayoral le-a mai dat o lovitură “feroviarilor” (84), iar Pedro a înscris și el (89) și a stabilit scorul final al întâlnirii de pe Olimpico, AS Roma – CFR Cluj 5-0.

Echipe de start:

AS Roma: Pau Lopez – Fazio, Ibanez (Smalling ‘61), Kumbulla – Peres, Cristante (Milanese ‘74), Veretout (Pedro ‘46), Spinazzola (Juan Jesus ‘46) – Villar, Mayoral, Mkhitaryan (Pellegrini ‘46)

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic (Latovlevici ’78), Manea, Hoban, Ciobotariu, Camora –  Itu (Pereira ’46), Djokovic, Deac (Păun ‘46)– Rondon (Joca '90), Debeljuh (Carnat ‘67)

 

Comenteaza