CFR Cluj, trei “finale” pentru titlu. Dan Petrescu: “Este important ca în următoarele două meciuri să facem patru puncte”

CFR Cluj, trei “finale” pentru titlu. Dan Petrescu: “Este important ca în următoarele două meciuri să facem patru puncte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii sunt aproape de a reuși o performanță unică în istoria clubului, câștigarea a două titluri consecutive in Liga 1, iar primii care stau in calea “feroviarilor” sunt jucătorii de la Astra.

Deznodământul unui nou sezon de campionat este din ce în ce mai aproape, iar CFR Cluj este aproape de o nouă performanță. “Feroviarii” au cinci puncte avans față de FCSB, cu trei meciuri până la finalul play-off-ului. În prima “finală” pentru titlu, formația din Gruia se va deplasa la Giurgiu, pe terenul Astrei, echipa care a eliminat-o din Cupa României, în urmă cu doar două săptămâni.

Dan Petrescu a prefațat partida cu giurgiuvenii. “În acest sezon ne-am întâlnit de cinci ori, rezultatele au fost mereu strânse și, cu siguranță va fi un meci greu. Este important ca în următoarele două meciuri să facem patru puncte pentru a fi la mâna noastră. Depinde și ce va face mâine FCSB, iar dacă ei câștigă, presiunea se mută pe noi.

Noi vrem să câștigăm, nu mergem la Giurgiu să jucăm la egal. Va fi un meci cu presiune maximă, dar în ultimii ani a fost întotdeauna presiune. Toată lumea crede că suntem campioni, dar nu am câștigat încă. Avem jucători cu experiență și sper să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul campioanei a vorbit și despre starea de sănătate a golgheterului Țucudean. “George a început azi antrenamentele, iar la meciul cu Astra va trebui să decid dacă va fi în teren sau pe bancă. Tot lotul este valid, au fost ceva accidente mici, jucători ce au lipsit 1-2 zile, dar toți jucătorii vor fi apți luni. Țucudean a avut din nou probleme la picior”, a precizat Petrescu. 

Partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu se va disputa luni, 6 mai, de la ora 21:00.

Comenteaza