News alert CFR Cluj și-a aflat adversarele din grupele UEFA Conference League

CFR Cluj și-a aflat adversarele din grupele UEFA Conference League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a făcut parte din a doua urnă valorică și va face parte din Grupa D a competiției nou înființate.

Deși întreaga atenție este îndreptată către scandalul intern din Gruia, “feroviarii” au fost cu ochii și pe tragerea la sorți pentru grupele UEFA Conference League.

Formația clujeană a făcut parte din urna a doua valorică și a evitat adversari puternici, precum Feyenoord, PAOK sau Rennes, dar și forțe ale competiției precum AS Roma sau Tottenham. 

Cu toate acestea, campionii României au fost repartizați în Grupa D a competiției, alături de AZ Alkmaar (Olanda), Jablonec (Cehia) și Randers (Danemarca).

Alkmaar va fi a doua echipă din Olanda cu care se duelează CFR Cluj în cupele europene, după ce în sezonul 2009-2010 al grupelor Europa League, “feroviarii” au pierdut de două ori în fața celor de la PSV Eindhoven.

Totodată, campioana României are un palmares negativ în fața formațiilor din Cehia, două victorii în fața celor de la Slovan Liberec și câte două înfrângeri împotriva celor de la Sparta Praga și Slavia Praga.  

În ceea ce privește echipele din Danemarca, CFR Cluj a câștigat tot în stagiunea 2009-2010 în fața celor de la Copenhaga, 2-0, și a pierdut la retur cu același scor.

Comenteaza