CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Ovidiu. Campionii, la al doilea egal consecutiv în Liga 1

CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Ovidiu. Campionii, la al doilea egal consecutiv în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a obținut doar o remiză pe terenul Viitorului, scor 1-1, în runda cu numărul șase a sezonului regulat.

Campionii au început slab jocul de la Ovidiu și au primit gol încă din minutul șapte, după o lovitură de cap a lui Luckassen. Trupa din Gruia a început să pună presiune, iar prima ocazie a venit prin Pereira, care a sepculat o greșeală a defensivei adverse (18).

Deși aveau nevoie de un gol egalizator, clujenii nu au mai reușit să amenințe poarta lui Cojocaru. În ultimele minute ale reprizei, trupa lui Dan Petrescu a cerut în două rânduri penalty, însă centralul nu a artătat punctul cu var. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0.

Elevii lui Dan Petrescu au fost activi și în startul actului secund, iar presiune a dat rezultate. La un duel cu Ghiță, Rondon a căzut în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Deac s-a îndreptat spre balon și a reușit să înscrie cu emoții (54).

“Feroviarii” au continuat să forțeze, iar Bordeianu (73), Rondon (74) și Deac (77) au avut șansa de a-și aduce echipa în avantaj. În ultimele 10 minute, presiunea la poarta lui Cojocaru s-a intensificat.

În minutul 84, Manea a centrat bine în careu, însă lovitura de cap a lui Omrani a trecut puțin pe lângă poartă. Astfel, scorul final al partidei a fost 1-1. 

Echipe de start: 

Viitorul: V. Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer - R. Benzar (Stoian ‘66), Gaztanaga, C. Matei (Casap ‘85) - G. Iancu, Luckassen (Castaneda ‘78), Mățan (Dussaut ‘85)

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Cestor, Camora – Itu (Petrila ‘61), Bordeianu, Deac (Păun ‘84) – Pereira (Djokovic ’61), Omrani (Vojtus ’84), Costache (Rondon ‘28)

Comenteaza