CFR Cluj se desparte de încă un jucător. A evoluat doar de cinci ori în actualul sezon

CFR Cluj se desparte de încă un jucător. A evoluat doar de cinci ori în actualul sezon
| Foto: facebook.com/cfr1907

Adus în vară pentru a-i face în concurență în atac golgheterului George Țucudean, italianul De Luca este aproape de o revenire în țara natală.

După ce i-au reziliat contractul lui Urko Vera și i-au împrumutat pe Radu, Mailat și Tambe, “feroviarii” sunt aproape de o nouă despărțire de un fotbalist. Fostul internațional de tineret al Italiei, Giuseppe De Luca a fost adus ca un jucător important, însă nu a impresionat în tricoul campioanei.

Conform Sky Sports, atacantul este dorit la Livorno, formație aflată pe locul 18, penultimul, în Serie B. De Luca este împrumutat la CFR Cluj, de la Virtus Entella, echipă din al treilea eșalon valoric din Italia. Dacă se vor despărți de micuțul atacant, clujenii vor avea doar trei soluții pentru postul de atacant, Țucudean, Omrani și Ganea.

Italianul De Luca a evoluat cinci partide pentru campioni, în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol. De-a lungul carierei a evoluat la echipe cu nume din Italia, precum Atalanta sau Bari. Vârful are și 35 de prezențe și șase reușite în Serie A.

Comenteaza