CFR Cluj s-a reorientat rapid după ce l-a ratat pe Pellegrino. "Feroviarii" negociază cu un fost adversar

CFR Cluj s-a reorientat rapid după ce l-a ratat pe Pellegrino. "Feroviarii" negociază cu un fost adversar
| Foto: facebook Ermal Krasniqi

Formația din Gruia este în căutare de oameni ofensivi și a pus ochii pe jucătorul unei formații cu care s-a duelat în grupele Conference League.

Campioana a ratat transferul lui Amahl Pellegrino, care și-a prelungit recent contractul cu Bodo/Glimt, însă s-a reorientat rapid. Șefii din Gruia au pus ochii pe un fost adversar din grupele Conference League.

Potrivit presei din Kosovo, CFR Cluj negociază cu Ermal Krasniqi, jucătorul celor de la Ballkani. Contractul jucătorului în vârstă de 24 de ani expiră la finalul stagiunii, însă "feroviarii" încearcă să îl transferă încă din perioada de mercato din iarnă.

Krasniqi este unul dintre golgheterii celor de la Ballkani și a evoluat în meciul tur dintre echipa din Kosovo și CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru el, transferul în România ar însemna prima experiență în afara țării sale, unde a mai evoluat pentru Malisheva, Llapi și Ferizaj.

În actualul sezon, jucătorul care evoluează în flancul stâng al ofensivei a jucat în 29 de partide, a înscris de 11 ori și a oferit 7 pase de gol. De asemenea, în luna noiembrie a debutat pentru echipa națională de seniori a statului Kosovo, într-un amical cu Insulele Feroe.

Comenteaza