CFR Cluj, remiză muncită în Kosovo. "Feroviarii" au obținut un egal norocos cu Ballkani

CFR Cluj, remiză muncită în Kosovo. "Feroviarii" au obținut un egal norocos cu Ballkani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate, scor 1-1, în primul meci din grupele Connference League. 

Gazdele au avut inițiativa încă din start, în timp ce "feroviarii" au preferat să se bazeze pe organizarea defensivă. Cu toate acestea, Deac a semnat prima ocazie a meciului, însă șutul său de la distanță a fost respins de Frashëri (9).

Chiar dacă Ballkani a avut posesia și s-a instalat în jumătatea campioanei României, kosovarii au trecut cu greu de apărarea clujeană. Mai mult, Roger putea deschide scorul la jumătatea reprizei, dar execuția sa în forță a trecut peste poartă (22).

În minutele ce au urmat, elevii lui Dan Petrescu au cedat complet inițiativa, iar Ballkani a fost singura echipă de pe teren. Scuffet și-a salvat colegii în două rânduri, iar scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Gazdele au dominat, în timp ce "feroviarii" au renunțat total la ofensivă. Cu toate acestea, după ce prima oră s-a scurs, contrar cursului jocului, CFR Cluj putea deschide scorul prin Boateng (62).

Raspunsul kosovarilor a venit trei minute mai târziu, când Tahci l-a învins pe Scuffet cu un șut din apropiere (65). Replica elevilor lui Dan Petrescu s-a lăsat așteptată, șutul trimis alături de Bordeianu fiind cea mai periculoasă situație a campioanei României (78).

Deși Ballkani a gestionat bine finalul de meci, clujenii au plecat neînvinși din Kosovo. La intrarea în prelungiri, Scuffet a trimis în careul advers, iar Yuri a trimis norocos în poarta gazdelor (90).

Chiar dacă Buș putea aduce victoria în ultimele secunde, jocul din Kosovo s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Comenteaza