CFR Cluj, remiză muncită în fața FCSB-ului. Burcă, înger și demon pentru “feroviari”

CFR Cluj, remiză muncită în fața FCSB-ului. Burcă, înger și demon pentru “feroviari”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Edi Iordănescu a reușit să obțină un rezultat de egalitate în ultimele secunde ale partidei cu mare rivală și își păstrează poziția de lider în Liga 1.

Campioana a început bine partida de la Giurgiu, iar Sigurjonsson a semnat prima oportunitate de a marca a partidei, însă a trimis mult peste (3). Treptat, “feroviarii” și-au pierdut din avânt, și FCSB a avansat spre poarta lui Arlauskis. În minutul 12, în urma unui corner, Miron a profitat de lipsa de reacție din defensiva clujeană și a trimis în transversală (12).

Câteva minute mai târziu, elevii lui Edi Iordănescu au fost surprinși de o acțiune în viteză, Tănase a scăpat spre poartă și a fost faultat de Burcă. Centralul a dictat penalty și același Tănase a transformat, deși Arlauskis a ghicit colțul (19). Deși aveau nevoie de un gol egalizator, campionii au părut lipsiți de soluții în ofensivă.

După o jumătate de oră de joc, Costache a încercat să surprindă din afara careului, însă a trimis alături (30). Totodată, înaintea pauzei, Sigurjonsson a avut o nouă șansă de a înscrie, însă a trimis în brațele lui Vlad, iar FCSB a intrat în avantaj la vestiare, scor 1-0.

Gazdele au început mai bine actul secund și, la 8 minute de la reluare, Oaidă și Ov. Popescu puteau majora diferența, însă defensiva CFR-ului a blocat. Lipsa de inspirație în faza ofensivă i-a afectat în continuare pe clujeni, care au apelat de cele mai multe ori la mingi lungi și la centrări respinse cu ușurință de apărarea bucureștenilor.

În ultimele minute, “feroviarii” au încercat cu ultimele eforturi să obțină cel puțin un punct în fața marii rivale. Mai întâi oaspeții au cerut un penalty, după un fault asupra lui Deac, iar câteva secunde mai târziu, Bordeianu a trimis bine din afara careului, însă Vlad a respins de la rădăcina barei (81).

Când partida părea deja câștigată de FCSB, Deac a trimis în careu, iar Burcă a reușit să marcheze golul egalizator, ajutat și de o eroare mare a portarului Vlad. Astfel, CFR Cluj obține o remiză la Giurgiu și își păstrează poziția de lider în Liga 1.

Comenteaza