CFR Cluj, pe low-cost şi la transport. 8 ore făcute cu autocarul spre Cluj-Napoca, de la Botoșani

CFR Cluj, pe low-cost şi la transport. 8 ore făcute cu autocarul spre Cluj-Napoca, de la Botoșani

„Feroviarii” au intrat serios în bugetul de economii: cu Wizz-ul din Spania, iar la meciul din prima etapă din 2024, cu FC Botoșani deplasarea acasă, cu autocarul, prin nămeţi.

Clujenii au tăiat masiv cheltuielile, iar jucătorii și staff-ul tehnic au fost îmbarcați într-un avion de linie, al companiei low-cost, Wizz Air. S-a întâmplat la revenirea în țară din stagiul de pregătire din Spania de la Oliva Nova. Mai mult decât atât, dacă în trecut clujenii aveau avioane la scară inclusiv la deplasările pentru meciurile din Superligă, acum și acest lucru s-a schimbat, notează gsp.ro.

După umilitoarea înfrângere din prima etapă oficială din 2024, jucătorii clujeni n-au mai plecat cu un charter de la Suceava spre Cluj. Și au fost anunțați de conducerea clubului că vor ajunge acasă cu autocarul. Un drum Botoșani - Cluj, 346 de kilometri, se parcurge fără niciun fel de oprire în cinci ore și jumătate. 

Însă cum s-a circulat în condiții de iarnă, cu zăpezi serioase în zona Moldovei, și cum autocarele au viteza limitată pentru siguranța fotbaliștilor, drumul spre Cluj a durat mai bine de șapte ore.

Președintele de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit zilele trecute despre fondul de salarii lunar care este mult mai  mic decât cel de până acum, dar a transmis şi că vor crește totuşi, salariile unor fotbaliști. Dându-l exemplu pe atacantul Daniel Bîrligea (23 de ani). „Există acel fair-play financiar care aduce anumite limite și când vorbim de mărirea contractelor. Bîrligea nu are clauză, facem pentru că merită”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

CFR Cluj joacă acasă, în Gruia, în etapa următoare cu FC Voluntari, luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00. 

CITEŞTE ŞI: CFR Cluj, pe buget de economii + pretenţii la titlu / Balaj, despre fondul de salarii lunar în Gruia

Comenteaza