CFR Cluj, pas greșit la Sibiu. Campioana s-a încurcat cu Hermannstadt

CFR Cluj, pas greșit la Sibiu. Campioana s-a încurcat cu Hermannstadt
| Foto: facebook.com/cfr1907

După înfrângerea cu Lazio din Europa League, feroviarii” au pierdut puncte și în campionat, împotriva formației conduse de Eugen Neagoe.

Trupa lui Dan Petrescu a încercat să resolve soarta jocului încă din prima parte și a început ofensiv la Sibiu. Totuși, atât campioana cât și echipa gazdă au avut probleme vizibile în atac, iar cei doi portari au fost mai mult spectator. După o primă repriză săracă în fotbal și în care ocazile au lipsit cu desăvârșire, scorul a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, Dan Petrescu a încercat să aducă prospețime în ofensivî, prin introducerea lui Omrani. Prima ocazie a campioanei a venit abia în minutul 65, când Cristiano a resins lovitura de cap a lui Vinicius. Au uramt apoi oportunități ratate de Omrani (66) și Hoban (68). Golul a venit în cele din urmă în poarta sibienilor, în minutul 79, când Omrani l-a învins pe Cristiano. Tabela nu avea să rămână neschimbată pentru mult timp, iar Petrișor Petrescu avea să stabilescă scorul final, 1-1, din penalty, după un henț al lui Pașcanu.

Echipe de start: 

Hermannstadt: Cristiano - Luchin (Rimane '69), Viera, I. Stoica, Opruț - P. Petrescu, Dâlbea, L. Dumitriu - A. Vodă (Persano '52), Debeljuh (Romario '41), Bușu

CFR Cluj: J. Fernandez - Susic, Vinicius, Boli (Pașcanu '55), Camora - Itu (Rondon '77), Hoban, Bordeianu - Deac, L. Traore, Costache (Omrani '46)

Comenteaza