CFR Cluj, ofertă de aproape un milion de euro pentru fotbalistul dorit de Edi Iordănescu

CFR Cluj, ofertă de aproape un milion de euro pentru fotbalistul dorit de Edi Iordănescu

Campioana este pe punctul de a face primul transfer al iernii: un mijlocaș de creație care a impresionat în actualul sezon.

Șefii din Gruia vor să îi îndeplinească toate dorințele lui Edi Iordănescu, iar antrenorul a cerut în repetate rânduri un mijlocaș ofensiv care să poată face diferența în orice meci. “Feroviarii” și-au stabilit și ținta, Lazar Tufegdzic, un fotbalist sârb în vârstă de 23 de ani.

Mijlocașul celor de la Spartak Subotica a impresionat în actuala stagiune, reușind să înscrie de 11 ori și să ofere opt pase decisive în 21 de apariții. Formația clujeană a înaintat o ofertă de 800.000 de euro, însă clubul din Serbia își dorește un milion de euro în schimbul mijlocașului.

Pentru semnătura lui Tufegdzic, CFR Cluj se luptă cu echipe din campionate importante, precum Udinese, Getafe sau Union Berlin. Totuși, avantajul “feroviarilor” e reprezentat de prezența în grupele Europa League în ultimele două sezoane.

Tufegdzic a fost crescut de Steaua Roșie Belgrad și a evoluat până acum doar în Serbia, la formații precum FK Beznaija, OFK Belgrad și Sindjelic Belgrad.

Comenteaza