CFR Cluj, meci de totul sau nimic împotriva lui Randers. “Feroviarii” au amintiri neplăcute de la ultimul joc în Danemarca

CFR Cluj, meci de totul sau nimic împotriva lui Randers. “Feroviarii” au amintiri neplăcute de la ultimul joc în Danemarca
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa clujeană este obligată să câștige ultimele două meciuri din Grupa D, însă are nevoie și de rezultate favorabile între adversare pentru a mai spera la un loc în primăvara europeană.  

CFR Cluj are în față un duel complicat pe care trebuie să îl câștige cu orice preț. Deși nu au impresionat în actualul sezon al cupelor europene, “feroviarii” mai au șanse matematice la poziția secundă din clasamentul Grupei D.

După un 1-1 în partida tur din Gruia, campioana României trebuie să învingă la Randers, formație ce a reușit scorul etapei în Superliga daneză, 4-1 contra lui Vejle. În schimb, clujenii s-au impus cu 2-0 în fața nou-promovatei FC U Craiova.

CFR Cluj a mai jucat o singură dată în Danemarca, în sezonul 2009-2010, al grupelor Europa League. Atunci, echipa pregătită la acea vreme de Andrea Mandorlini era învinsă cu 2-0 de FC Copenhaga, după ce în prima manșă “feroviarii” câștigaseră cu același scor în Gruia.

La acel joc din decembrie 2009, Juan Emmanuel Culio a fost integralist, în timp ce Ciprian Deac a intrat la pauză în locul lui Lacina Traore. Mai mult, oficialul clujenilor, Cristi Panin, a jucat pe toată durata partidei.

CFR Cluj – Randers se dispută în această seară de la 22:00. Campioana României este condamnată să învingă și sper și la un succes al celor de la AZ Alkmaar împotriva lui Jablonec.

Comenteaza