Video CFR Cluj l-a prezentat pe Runar Sigurjonsson, mijlocașul ofensiv cerut de Edi Iordănescu

CFR Cluj l-a prezentat pe Runar Sigurjonsson, mijlocașul ofensiv cerut de Edi Iordănescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a oficializat transferul fotbalistului islandez de 30 de ani, care a evoluat ultima dată pentru fosta adversară a “feroviarilor”, Astana.

Formația din Gruia reușit să obțină semnătura lui Runar Mar Sigurjonsson, un mijlocaș experimentat. Sosirea islandezului îndepinește dorința antrenorului Edi Iordănescu, care și-a dorit un fotbalist care să evolueze în spatele atacanților.

În vârstă de 30 de ani, Sigurjonsson sosește de la Astana, formație alături de care a evoluat împotriva CFR_ului, în preliminariile Ligii Campionilor. Pentru echipa din Kazahstan, islandezul a marcat de 13 ori și a oferit 8 pase decisive, în 39 de apariții.

De-a lungul carierei, mijlocașul a evoluat în țara natală pentru Tindastoll, Ymir Kopavogur, HK Kopavogs și Valur, dar pentru Zwolle (Olanda), Sundsvall (Suedia), Grasshopers și St. Gallen (ambele Elveția). La sosirea în Gruia, Sigurjonsson a transmis și un mesaj.

“CFR Cluj este o echipă bună, am auzit doar lucruri bune despre club, despre oraș. Pentru mine a fost o decizie ușoară să mă alătur echipei. Desgiur, am amintiri de aici, am simțit pe propria piele cum este să joci împotriva CFR-ului, iar acum sunt fericit că am ajuns la Cluj.

Cred că sunt un jucător care muncește din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să ofer pase decisive. Dar, cel mai important, încerc să dau tot ce e mai bun pentru echipă. Sunt un tip liniștit, relaxat, îmi place să îmi petrec timpul cu familia mea, cu fiica mea. Printre pasiunile mele se numără sportul, mai ales fotbalul. De fapt, fotbalul este munca mea, hobby-ul meu, este ceea ce fac cel mai bine.

Am simțit pe propria piele prezența fanilor CFR-ului, știu de ce sunt capabili, cum sprijină echipa. Din cauza pandemiei este foarte dificil să joci peste tot în lume fără fani, dar sper că în foarte scurt timp se vor întoarce în tribune să ne susțină.

Numele meu este Runar, dar după două-trei zile toată lumea îmi spune <<Rooney>>. Nu știu dacă e greu de pronunțat, dar într-un final toți mă poreclesc așa. Suntem cunoscuți drept <<Vikingii>>, mai ales echipa națională a Islandei. Încercăm să profităm de această poreclă, lumea ne cunoaște sub această denumire. Nu știu dacă sunt viking sau nu, dar voi încerca să lupt ca unul. Hai CFR!”, a spus mijlocașul.  

Comenteaza