CFR Cluj l-a convins pe unul dintre jucătorii favoriți ai lui Dan Petrescu să-şi prelungească contractul

CFR Cluj l-a convins pe unul dintre jucătorii favoriți ai lui Dan Petrescu să-şi prelungească contractul
| Foto: prosport.ro

Kevin Boli, fundașul central al CFR-ului, a semnat noul contract oferit de către oficialii din Gruia. În aceste condiții, Dan Petrescu se va putea baza pe serviciile francezului pentru următoarele meciuri din play-out-ul Ligii 1, anunţă ProSport.

Kevin Boli (29 de ani) mai avea contract cu CFR Cluj până pe 30 iunie 2020, iar fundașul central din Franța a ajuns la un acord cu oficialii campioanei României pentru a-și prelungi înțelegerea până la finalul sezonului actual din Liga 1.

Kevin Boli revenise la campioana României în februarie 2019, după ce oficialii din Gruia au ajuns la un acord cu Guizhou Hengfeng pentru împrumutul acestuia. Mai mult, fundașul în vârstă de 29 de ani ar putea fi cumpărat definitiv de ardeleni la finalul sezonului 2019 – 2020.

Kevin Boli este unul dintre favoriții lui Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României l-a ales pe fundașul francez să îl urmeze atunci când a semnat cu Guizhou Hengfeng și i-a făcut pe asiatici să scoată din buzunar nu mai puțin de 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Kevin Boli.

Comenteaza