CFR Cluj joacă astăzi cu CS U Craiova în Superligă

CFR Cluj joacă astăzi cu CS U Craiova în Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana se deplasează în Oltenia pentru întâlnirea cu una dintre formațiile care speră la o clasare cât mai importantă la finalul sezonului.

După ce a jucat împotriva celor de la FCSB, CFR Cluj are parte de un nou duel cu una dintre echipele cu care s-a luptat pentru titlu în ultimele sezoane. Deși ambele formații vin după înfrângeri în campionat, partida se anunță a fi una încinsă.

"Feroviarii" se deplasează pe un teren greu, unde CS U Craiova a pierdut o singură dată în precedetele 10 partide de campionat. Totuli, echipa clujeană stă bine la capitolul jocuri în deplasare, fiind neînvinși de la jocul cu Rapid din luna octombrie.

În ceea ce privește întâlnirile directe disputate în Oltenia între cele două echipe, statistica este una perfect echilibrată. Din 15 meciuri, craiovenii au câștigat 5, clujenii s-au impus și ei de 5 ori, iar 5 jocuri s-au încheiat la egalitate. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Cea mai recentă înfruntare dintre CFR Cluj și CS U Craiova a avut loc în turul sezonului regulat. În Gruia, campioana s-a impus cu 2-0, grație reușitei lui Muhar și a autogolului lui Valerică Găman.

Ca de obicei, "feroviarii" au avantajul experienței față de adversarii din Superligă. Lotul lui Dan Petrescu are o medie de vârstă de 27 de ani și 4 luni, față de media de 26 de ani și 7 luni a oltenilor.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova se va disputa astăzi, de la 20:00, pe Stadionul "Ion Oblemenco". Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Universitatea Craiova!

Comenteaza