CFR Cluj își întărește ofensiva cu doi fotbaliști de la Gaz Metan Mediaș

CFR Cluj își întărește ofensiva cu doi fotbaliști de la Gaz Metan Mediaș
| Foto: prosport.ro

Pe lista clubului din Gruia se află doi jucători ai formației sibiene, care au impresionat în actuala stagiune.

Edi Iordănescu este în căutarea unor fotbaliști care să facă diferența și care să îi ofere mai multe soluții în compartimentul ofensiv. Deși s-a vorbit despre Diego Fabbrini sau Deian Sorescu, ambii de la Dinamo, “feroviarii” și-au îndreptat atenția sper jucătorii altei formații din Liga 1. Potrivit sport.ro, pe lista clubului din Gruia se află portughezii Ricardo Valente și Ze Manuel.

Primul este un mijlocaș de bandă în vârstă de 29 de ani crescut de FC Porto și care a mai evoluat în țara natală pentru Leixoes, Esmoriz, Aliados Lordelo, Braga B, Fafe, Feirense, Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira, Maritimo, Tondela, dar și în Emiratele Arabe Unite pentru Hatta Club. În actualul sezon, mijlocașul care poarte evolua în ambele flancuri a jucat în 13 partide în Liga 1 și Cupa României, reușind să marcheze de două ori și să ofere trei pase decisive.

În schimb, Ze Manuel este un atacant central de 30 de ani, care a trecut de-a lungul carierei pe la Merelinense, Braga, Vizela, Boavista, FC Porto, Vitoria Setubal, Wisla Cracovia, Feirense și Santa Clara. Sosit la începutul sezonului la Gaz Metan, portughezul a înscris de trei ori și a oferit o pasă decisivă în 13 apariții pentru sibieni.

Comenteaza