CFR Cluj, învinsă la Voluntari după ce a condus până în minutul 85 VIDEO

CFR Cluj, învinsă la Voluntari după ce a condus până în minutul 85 VIDEO
"Feroviarii" au cedat cu 1-2 pe terenul ilfovenilor, sâmbătă, 17 decembrie 2016, în cea de-a 21-a etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

Golgheterul Cristi Bud a deschis scorul în prima repriză, după o centrare pe jos a lui Nouvier din partea stângă (13). Atacantul de 31 ani a ajuns, astfel, la 11 reușite în actuala stagiune de campionat. Același jucător putea realiza dubla în actul secund. CFR a scăpat pe contraatac, însă Bud a reluat cu latul, direct în Bornescu, o centrare a lui Nouvier (61).

Deși meciul părea să se încheie cu o victorie pentru clujeni, Voluntariul a primit o lovitură de pedeapsă în urma unui fault a lui Lopes la Novac. Laurențiu Marinescu a înscris fără probleme de la punctul cu var și scorul a devenit egal (86).

CFR putea da lovitura în prelungiri, prin șutul lui Rus (91), dar mingea a fost blocată de Spahija. Acesta din urmă a și marcat golul victoriei pentru gazde, la ultima fază a jocului, dintr-o poziție suspectă de offside (93).

După eșecul de azi, gruparea din Gruia rămâne în continuare pe locul 6, cu 30 puncte și un golaveraj de 34-20. Este a doua înfrângere consecutivă pentru "feroviari" din campionat, etapa trecută pierzând cu 1-2 pe terenul Craiovei. CFR Cluj nu a mai reușit să câștige în Liga 1 din 1 decembrie, când s-a impus cu 2-1 la Giurgiu. De partea cealaltă, FC Voluntari a urcat pe locul 9, cu 25 puncte și un golaveraj de 27-29.

Partida de la Voluntari a fost ultima pentru CFR din 2016. Anul viitor, în februarie, formația din Gruia va primi vizita Stelei, iar ilfovenii vor avea o deplasare cu CS Universitatea Craiova.

VEZI REZUMATUL VIDEO

FC VOLUNTARI - CFR 1907 CLUJ 2-1 (0-1)

Au marcat: Laurențiu Marinescu (86 - penalty), Hrvoje Spahija (93)/ Cristi Bud (13)

Cartonașe galbene: Daniel Novac (6), Doru Popadiuc (88)/ Laurențiu Rus (44)

FC Voluntari (4-2-3-1): Bornescu - Maftei, Spahija, Cazan, Coman (Filipov 78) - Novac, Tăbăcariu - Marinescu, Căpățână (Popadiuc 45), Bălan (Curelea 33) - Ivanovici

Rezerve: Balauru, Filipov, Achim, Leasa, Curelea, Popadiuc, Axinte

Antrenor: Florin Marin

CFR Cluj (4-2-3-1): Marc - Lopes, Larie, Mureșan, Camora - Rus, Nascimento (Gomelt 65) - Chiriță (Horj 74), Juan Carlos, Nouvier - Bud (Roman 74)

Rezerve: Vâtcă, Horj, Păun, Gomelt, Roman, Negruț, Peteleu

Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitri: George Găman (centru), Radu Ghinguleac și Dragoș Iliescu (tușieri)

Locație: Stadion Anghel Iordănescu, Voluntari

Comenteaza