CFR Cluj, învinsă fără drept de apel de FCSB. Greșelile din defensivă le-au fost fatale “feroviarilor”

CFR Cluj, învinsă fără drept de apel de FCSB. Greșelile din defensivă le-au fost fatale “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Edi Iordănescu a fost învinsă de mare rivală, scor 3-0, în derby-ul primelor două clasate din Liga 1.

Bucureștenii au încercat să își impună jocul încă din primele minute, în timp ce “feroviarii” au mizat pe cartea contraatacului. Totuși, acțiunile elevilor lui Edi Iordănescu au lipsit cu desăvârșire, în timp ce jucătorii FCSB-ului s-au instalat în jumătatea clujenilor. Mai mult, fotbaliștii formației din capitală au încercat în repetate rânduri să îl surprindă pe Arlauskis cu șuturi de la distanță.

Lituanianul a avut intervenții bune la revenirea la CFR Cluj, însă în minutul 40 a fost eliminat în urma unui contact cu Octavian Popescu, la marginea careului. Itu a fost cel sacrificat, iar Sandomierski i-a luat locul lui Arlauskis. Polonezul și-a salvat echipa în minutele de final ale reprizei, iar scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la vestiare jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate. La cinci minute de la reluare, Olaru a profitat de o greșeală a lui Chipciu și a deschis scorul (50). Clujenii s-au aruncat în ofensivă și au încercat să obțină egalarea, dar defensiva FCSB-ului a rezistat. După mai bine de o oră de joc, Camora a gafat în careu, balonul l-a lovit în cap pe Burcă, iar Tănase a profitat de greșelile clujenilor și a înscris (62).

Elevii luI Edi Iordănescu au încercat să revină în meci, Sigurjonsson fiind cel care a semnat cea mai mare ocazie a campioanei (65). Cu 12 minute înainte de finalul timpului regulamentar, Moruțan le-a dat lovitura de grație “feroviarilor”, cu un șut din prima, de la limita careului (78). Astfel, CFR Cluj a fost umilită în derby-ul cu FCSB, scor 3-0.

Comenteaza