CFR Cluj încearcă o lovitură importantă pe piața transferurilor. Campioana, pe urmele unui internațional român

CFR Cluj încearcă o lovitură importantă pe piața transferurilor. Campioana, pe urmele unui internațional român
| Foto: frf.ro

Formația din Gruia va încerca în pauza de mercato din iarnă să își întărească ofensiva cu unul dintre atacanții echipei naționale.

CFR Cluj s-ar putea despărți de Gabriel Debeljuh și Denis Alibec la jumătate sezonului, după ce oamenii de gol ai ”feroviarilor” au intrat pe lista neagră a lui Dan Petrescu, iar oficialii campioanei caută soluții pentru întărirea ofensivei.

Potrivit sport.ro, formația din Gruia se interesează de serviciile atacantului echipei naționale, George Pușcaș. Fotbalistul evoluează în prezent în liga secundă din Anglia, la Reading, însă prestațiile sale din ultima vreme au fost dezamăgitoare.

Atacantul a mai fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj și în 2017, când tehnicianul a sosit pentru prima dată în Gruia, însă atunci internaționalul român a rămas în cele din urmă la Benevento.

În vârstă de 25 de ani, George Pușcaș a evoluat pentru Liberty Oradea, FC Bihor, Inter Milano, Bari, Benevento, Novara și Palermo. Atacantul a strâns 24 de selecții la echipa națională pentru care a înscris de 8 ori.

În actualul sezon, Pușcaș a jucat în 16 partide de campionat și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza