CFR Cluj i-a oferit mai puțini bani lui Susic la prelungirea contractului: “Am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive”

CFR Cluj i-a oferit mai puțini bani lui Susic la prelungirea contractului: “Am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Aflat în ultimele 6 luni ale înțelegerii cu formația din Gruia, apărătorul lateral a refuzat prelungirea și îi va părăsi pe “feroviari” la finalul sezonului.

Deși a fost o prezență constantă în primul 11 al campioanei în ultimele sezoane, oficialii CFR-ului i-au oferit mai puțini bani lui Mateo Susic pentru prelungirea contractului. Dezvăluirea a fost făcută chiar de președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, care a vorbit despre situația fundașului.

“Susic este jucătorul CFR-ului. Nu e singurul jucător de la CFR Cluj despre care s-a discutat că a vorbit cu cineva de la FCSB. Este dreptul lor, fiind în ultimele șase luni de contract, n-au greșit cu absolut nimic.

Susic este un caracter deosebit, bineînțeles că va beneficia de încredere în continuare. Motivul pentru care s-a încercat prelungirea contractului lui Susic, i-am făcut o ofertă, a fost nu doar datorită valorii lui fotbalistice, ci și datorită caracterului impecabil pe care îl are.

Sunt informații confidențiale despre contract, am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive. Optimizare înseamnă și reducere”, a spus Balaj pentru Digisport.

Comenteaza