Foto CFR Cluj, fără căpitani înaintea meciului de cupă. Petrescu e încrezător: „Mi-aș dori din tot sufletul să câștig trofeul”

CFR Cluj, fără căpitani înaintea meciului de cupă. Petrescu e încrezător: „Mi-aș dori din tot sufletul să câștig trofeul”
| Foto: ZIUA DE CLUJ

Dan Petrescu își dorește foarte mult să pună mâna pe Cupa României și în calitate de antrenor, chiar dacă „vișinii” au mai mulți jucători importanți absenți, printre care și primii doi căpitani ai echipei.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu spune că își dorește din tot sufletul să câștige Cupa României și din postura de antrenor. Mâine, ardelenii vor întâni FC Argeș, pe teren propriu în meciul din faza sferturilor, de la ora 21.00.

„Mi-e dor să câștig, deoarece n-am luat niciodată cupa (ca antrenor - n. red.). Am pierdut 2-3 finale, chiar și împotriva CFR-ului, la Piatra Neamț, când antrenam la Urziceni. Ca jucător am câștigat, dar din postura de antrenor, până acum eram eliminat în primele tururi. Am tratat cu seriozitate și această competiție, dar cupele europene și campionatul au o importanță mai mare”, a spus Dan Petrescu.

Sezonul acesta, noul format al competiției a fost în favoarea „vișiniilor” .

„În acest sezon ne-a ieșit mai bine (în Cupa României - n. red.), cu o singură victorie și două egaluri am reușit să ajungem în sferturi și normal că mi-aș dori din tot sufletul să câștig acest trofeu (din postura de antrenor - n. red.), mai ales că la CFR am câștigat doar campionatul dar nu cupa și supercupa. Pentru club și pentru mine ar fi ceva fantastic. Când e un trofeu trebuie să joci 100% pentru el”, a mai declarat Petrescu.

Probeleme de lot la CFR. Căpitanii Camora și Deac, cele mai importante absențe 

CFR Cluj are probleme de lot înaintea duelului de pe teren propriu cu FC Argeș. Campioana României nu se va putea utiliza patru jucători importanți, printre care se numără Mario Camora și Ciprian Deac, primii doi căpitani ai echipei.

„Sunt mari probleme de lot. Meciul acesta vine cum nu se putea mai rău. Sunt îngrijorat, pentru că nu poți să bagi toți jucătorii joi pe ninsoare, și duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Ca peste tot în lume, jucătorii care nu joacă mereu au probleme și vor să joace. Trebuie să demonstreze, pentru mine nu există scuze. Cei care au jucat mai puțin trebuie să demonstreze și ei că merită să fie la CFR. Unii jucători care nu au jucat mai deloc o să joace mâine din cauza problemelor pe care le avem în lot. Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suspendat, Deac e accidentat și mai sunt. Patru jucători importanți care nu pot să joace nici măcar cu FCSB. O să trebuiască să joace și joi și duminică. Tratez foarte serios. Nu am ajuns în sferturi să jucăm să treacă timpul și să pierdem. Ne dorim victoria”, a mai adăugat Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj.

Comenteaza