CFR Cluj domină echipa sezonului din Liga 1

CFR Cluj domină echipa sezonului din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii sunt reprezentanți de patru fotbaliști, dar și de antrenorul Dan Petrescu.

LPF a anunțat formația ideală a campionatului, iar patru “feroviari” se află printre remarcați. CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1, iar apărarea a fost din nou punctul forte al formației din Gruia.

Astfel, echipa ideală a campionatului începe pe Giedrius Arlauskis, cel care a reușit 19 partide fără gol primit. În defensivă, clujenii sunt reprezentanți de Andrei Burcă și Paulo Vinicius, brazilianul fiind considerat cel mai bun apărător din Liga 1.

Al patrulea CFR-ist inclus în echipa ideală este Ciprian Deac, care a avut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, cu 14 goluri marcate și nouă pase decisive.

În plus, Dan Petrescu este primul antrenor din ultimii 23 de ani care câștigă trei titluri la rând, iar tehnicianul a făcut din CFR Cluj prima echipă din afara capitalei care cucerește trei trofee consecutive în Liga 1 în ultimii 93 de ani.

Echipa ideală a Ligii 1:

Arlauskis (CFR Cluj)Burcă (CFR Cluj), Vinicius (CFR Cluj), M. Constantin (Gaz Metan Mediaș) – Deac (CFR Cluj), Nistor (Dinamo/CS U Craiova), Rodriguez (FC Botoșani), Cicâldău (CS U Craiova) – Iancu (Viitorul), Alibec (Astra), Fl. Coman (FCSB). Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj)

Comenteaza