CFR Cluj, criticată pentru modul în care l-a transferat pe Yuri: “A fost o strategie să pună presiune pe el”

CFR Cluj, criticată pentru modul în care l-a transferat pe Yuri: “A fost o strategie să pună presiune pe el”
| Foto: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Formația din Gruia l-a achiziționat pe stopperul brazilan de la Gaz Metan Mediaș, însă mutarea este una controversată.

CFR Cluj a bifat transferul lui Yuri, iar fundașul a fost prezentat imediat după meciul direct dintre “feroviari” și echipa sibiană. Totuși, contactele dintre oficialii campioanei și brazilian au început încă dinaintea partidei. Fostul său antrenor, Ilie Poenaru, a dezvăluit modul în care clujenii au început negocierile și a criticat abordarea șefilor din Gruia.

”Pe Yuri speram să luăm mult mai mulţi bani decât am luat, dar şi cei de la CFR au aşteptat, au profitat de situaţia noastră şi au făcut o ofertă. O ofertă pe care am refuzat-o, de 50.000, cu 50.000 dacă prind ei cupele europene.

I-am zis lui Marius Nistor că nu sunt de acord cu oferta asta şi trebuie să venim cu o contraofertă şi le-am zis să treacă undeva la 150.000 de mii. Şi să le trimită mail.

Asta s-a întâmplat, până la urmă au acceptat, dar m-a deranjat că au făcut în seara de dinaintea meciului, ceea ce nu mi se pare normal. A fost o presiune foarte mare, de la impresari, la toată lumea. Dar ce intraseră zilele în sac?

Erau orele limită în care trebuie să faci asta. Puteai să o faci după meci, îl luai cu tine în autocar, în avion, la restaurant. Discutaţi cu agentul, pentru că el ştie ce doleanţă are. Nu suni direct, asta a fost o strategie să îl suni direct, ca să pună presiune pe el”, a declarat tehnicianul pentru Telekom Sport.

Comenteaza