CFR Cluj continuă seria de victorii în Liga 1. “Feroviarii” s-au impus fără emoții în fața lui Dinamo

CFR Cluj continuă seria de victorii în Liga 1. “Feroviarii” s-au impus fără emoții în fața lui Dinamo
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa condusă de Edi Iordănescu a reușit un nou succes în campionat, scor 2-0, pe terenul “Câinilor roșii”.

Campionii au început bine meciul din capitală și au preluat inițiativa încă din primele secvențe ale jocului. După 10 minute, Carnat a rămas singur cu portarul dinamovist, însă nu a reușit să îl învingă pe Mejias.

În cele din urmă, dominația “feroviarilor” s-a materializat, iar Debeljuh a profitat de greșeala lui Grigore, a preluat scurt în marginea careului și a deschis scorul (14). Elevii lui Edi Iordănescu au redus din turație după înscrierea golului.

Totuși, gazdelor le-a fost greu să avanseze spre poarta lui Bălgrădean. Singura ocazie a dinamoviștilor a venit în minutul 26, când Grigore a reluat puțin pe lângă în urma unui corner. Ultimele minute ale reprizei le-au aparținut clujenilor, iar Debeljuh a obținut un penalty după un duel cu Puljic.

Păun a executat și l-a învins pe Tomas Mejias, stabilind scorul pauzei în capitală, 0-2.

Gazdele au început mai bine actul secund și au avut o serie de ocazii la poarta campioanei. Mai întâi, Nemec a reluat peste o centrare a lui Sorescu (47). Apoi, Camora a fost aproape de autogol la o nouă acțiune a “Câinilor roșii” (51).

Anton și-a încercat norocul de la distanță, însă Bălgrădean a boxat, mingea a ajuns la Camara, care reluat puțin pe lângă poartă (54). Odată cu trecerea timpului, presiunea dinamoviștilor a scăuzt în intensitate, în timp ce “feroviarii” au încercat să conserve rezultatul.

Trupa din Gruia a gestionat foarte bine finalul de meci și a reușit să se impună cu 2-0 și se menține pe ultima treaptă a podiumului din Liga 1.

Echipe de start:

Dinamo: Tomas Mejias – Sorescu, Puljic (Bejan ‘46), Grigore, Radu – Anton (Achim ‘88), Răuță – Camara (Bani ‘88), Măgureanu (Garcia ‘7, Gueye ‘35), Fabbrini – Nemec

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Costache ’84), Soares (Djokovic ’59), Păun (Hoban ‘84) – Carnat (Deac ‘59), Debeljuh, Pereira (Chipciu ‘77)

Comenteaza