CFR Cluj caută în continuare întăriri pe placul lui Dan Petrescu: “E posibil ca lotul să mai sufere modificări”

CFR Cluj caută în continuare întăriri pe placul lui Dan Petrescu: “E posibil ca lotul să mai sufere modificări”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a confirmat că formația din Gruia este încă activă pe piața transferurilor.

În ultimele săptămâni, Dan Petrescu s-a plâns constant de lotul pe care îl are la dispoziție și a cerut conducerii noi transferuri. Problemele cu accidentările, dar și infectările cu COVID-19 l-au forțat pe tehnician să trimită în teren formule inedite de echipă, atât în campionat, cât și în Europa League.

Recent, “feroviarii” au confirmat transferurile lui William Soares și Ben Youssef, iar oficialul campioanei, Marius Bilașco, a anunțat că CFR Cluj este în continuare în căutare de jucători.

“Sunteţi conştienţi că Dan Petrescu ştie când vin sau pleacă jucători. Am încercat să aducem, dar nu s-a putut şi s-a ajuns în această situaţie. Bordeianu a fost pierdut după ce lista UEFA nu mai putea suferi modificări, au fost multe lucruri care au făcut să nu fim în efectiv complet. Am avut ghinion cu accidentările, lipsa jucătorilor nu era aşa dramatică dacă nu erau aceste accidentări.

A venit Ben Youssef, aşteptăm cartea verde. Soares a venit imediat după ce a plecat Bordeianu, e posibil să mai vină jucători. Linişte nu poţi avea niciodată, la ceea ce se întâmplă în campionat şi perioada pe care o traversăm.

Nu poţi fi liniştit, mai ales că suntem pe trei fronturi, e foarte grea perioada asta pentru noi toţi. Sper să fim sănătoşi până la finalul anului, iar când perioada de transferuri se va deschide e posibil ca lotul să mai sufere modificări”, a declarat Bilașco potrivit looksport.ro.

Comenteaza