CFR Cluj câștigă cu Gaz Metan Mediaș și continuă cursa de urmărire a liderului din Liga 1

CFR Cluj câștigă cu Gaz Metan Mediaș și continuă cursa de urmărire a liderului din Liga 1

Elevii lui Dan Petrescu s-au impus fără emoții împotriva medieșenilor, scor 2-0, și rămân la un punct în spatele Universității Craiova.

Ambele formații au început modest jocul din Gruia. Oaspeții au avut prima ocazie a meciului, în primul sfert de oră al jocului, prin Droppa, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Arlauskis (13). Apoi, clujenii s-au instalat în jumătatea adversă și au pus presiune pe medieșeni, însă fără vreo ocazie clară de a marca.

Abia în ultimele minute ale reprizei Djokovic a trecut pe lângă gol (36), iar Chipciu a obținut un penalty, după un fault al lui Moura (39). Ciprian Deac a transformat fără emoții, iar “feroviarii” au intrat în avantaj la cabine, 1-0.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru elevii lui Dan Petrescu. La patru minute de la reluare, Djokovic a primit o pasă în careu de la Deac și l-a învins pe Pleșca cu un șut la colțul lung. Clujenii au controlat în cotninuare jocul, în timp ce oaspeții nu au avut nicio replică.

Singurul eveniment important consemnat până la finalul jocului a fost eliminarea lui Boli, din minutul 81. Astfel, campionii câștigă pentru prima dată în ultimele trei etape și se mențin la un punct în spatele Universității Craiova, cu trei runde rămase până la finalul campionatului.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vincius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu (Păun ‘46), Djokovic (Hoban ‘75) – Deac (Cestor ‘84), Rondon (Omrani ‘84), Joca (Chipciu ‘6)

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Moura, Nielsen, Larie, Velisar – Droppa, Popa (Avram ‘76) – Drăghici, Chamed, Trif (Ciocan ‘62) - Cardoso

Comenteaza