CFR Cluj așteaptă ridicarea interdiciției la transferuri. Petrescu: “Avem nevoie de jucători noi, lista e deja stabilită”

CFR Cluj așteaptă ridicarea interdiciției la transferuri. Petrescu: “Avem nevoie de jucători noi, lista e deja stabilită”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii speră ca interdicția impusă de FRF să fie respinsă de TAS, iar clubul din Gruia să poată realiza din nou transferuri pentru a doua parte a sezonului.

Deși lotul “feroviarilor” este unul bun, atât din punct de vedere valoric, cât și din punct de vedere numeric, clujenii își doresc noi achiziții. Totuși, CFR Cluj suferă din cauza interdicției la transferuri primită din partea FRF. Campionii au atacat decizia la TAS și speră ca forul continental va anula decizia instanței din România.

La revenirea în țară, Dan Petrescu a dezvăluit că are deja o listă de posibile achiziții pregătită. Avem nevoie şi de jucători noi, noi avem deja stabilită lista, dar nu avem cum să-i luăm. Am înţeles că până pe 15 ianuarie maximum vom afla un răspuns de la TAS. Şansele sunt 50 -50.

Vreau să vorbesc cu jucătorii, cine vrea să plece pentru că sunt unii care au jucat mai puţin, dar e important să nu lăsăm pe nimeni să plece pentru că această interdicţie ne-a oprit puţin din ce vroiam să facem.

Până nu va fi clar nu putem face multe mişcări. Cei care merg în cantonament trebuie să aibă entuziasm, să dorească să joace la CFR pentru că altfel, mă ştiţi pe mine, va fi greu ca ei să facă faţă în campionat”, a declarat antrenorul conform Digisport.

Comenteaza