CFR Cluj ar putea rămâne fără titularul care îi apără poarta

CFR Cluj ar putea rămâne fără titularul care îi apără poarta
| Foto: DigiSport

Cu o cotă de piaţă de 1,1 milioane de euro, titularul postului de portar de la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, este aproape de un transfer în străinătate. 

1,1 milioane de euro este cota de piață a portarului de la CFR Cluj, potrivit Transfermarkt, dar o formație din Cipru ar putea fi următoarea destinație a lui Cristi Bălgrădean. Dacă Bălgrădean va părăsi gruparea din Gruia, atunci Cristiano Figueiredo, Otto Hindrich și Karlo Letica se vor lupta pentru un loc de titular între buturile CFR-ului, potrivit digisport.ro

Portarul de 33 de ani a fost o piesă importantă la CFR Cluj în sezonul precedent, când clubul din Gruia a cucerit al patrulea titlul consecutiv în Liga 1, chiar dacă a alternat partidele în care a fost titular cu cele în care a fost rezerva lui Arlauskis. 

Presa din Cipru susține că Bălgrădean ar fi pe lista unei formații de primă ligă, iar portarul nu ar refuza o mutare care s-ar putea realiza în iarnă. ”Nu este exclus ca mutarea să se producă în următoarea perioadă de transferuri. Bălgrădean a jucat printre altele la Steaua (n.r.- FCSB), Craiova și Dinamo București”, scriu ciprioții de la Kerkida.

Despre o eventuală plecare a lui Cristi Bălgrădean de la CFR s-a vorbit și după primul meci al sezonului, Supercupa României pierdută de clujeni în fața Universității Craiova, după loviturile de departajare.

Marius Șumudică, antrenorul de atunci al campioanei, declara că portarul este unul dintre oamenii pe care se bazează în viitor și nu lua în calcul transferul acestuia. O mutare în Cipru ar însemna prima experiență în străinătate pentru Cristi Bălgrădean.

11 meciuri, 4 goluri încasate și 7 jocuri fără gol primit sunt cifrele lui Bălgrădean în acest sezon de Liga 1. Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna, FCSB și CFR Cluj sunt formațiile la care a evoluat Bălgrădean.

Comenteaza