CFR Cluj ar putea juca din nou cu Dinamo Zagreb. Posibilii adversari ai “feroviarilor” în play-off-ul Europa League

CFR Cluj ar putea juca din nou cu Dinamo Zagreb. Posibilii adversari ai “feroviarilor” în play-off-ul Europa League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana Croației a fost eliminată din Liga Campionilor de Ferencvaros și s-ar putea duela din nou cu formația din Gruia.

Deși CFR Cluj mai are de jucat încă un tur preliminar până în play-off-ul Europa League, veștile nu sunt bune pentru “feroviari”. Dacă vor trece de învingătoarea dintre Djugardens din Suedia și Europa FC din Gibraltar, clujenii ar putea întâlni din nou Dinamo Zagreb, clubul care i-a eliminat din Liga Campionilor.

Croații au evoluat în preliminariile Champions League împotriva maghiarilor de la Ferencvaros, iar formația din țara vecină a reușit surpriza și va evolua în play-off-ul competiției.

Astfel, dacă CFR Cluj ajunge în ultimul tur preliminar al Europa League, printre posibilii adversari campioanei se numără Young Boys (Elveția), Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Qarabag (Azerbaidjan), Dinamo Brest (Belarus) și Dinamo Zagreb (Croația).

Partidele din turul al treilea preliminar al Europa League se vor disputa în 24 septembrie, în timp ce play-off-ul va avea loc în 1 octombrie.

Comenteaza