CFR Cluj a câştigat ultimul meci amical din cantonamentul efectuat în Spania. Lotul echipei s-a întors la Cluj

CFR Cluj a câştigat ultimul meci amical din cantonamentul efectuat în Spania. Lotul echipei s-a întors la Cluj
| Foto: cfr1907.ro

Echipa de fotbal CFR Cluj a învins formaţia ecuadoriană CS Emelec Guayaquil cu scorul de 3-2, sâmbătă, la Oliva Nova, în ultimul meci amical din stagiul de pregătire desfăşurat în Spania.

Paulo Vinicius (35), Adrian Păun (37) şi George Ţucudean (89) au marcat golurile formaţiei din Gruia, iar Jose Cevallos (21) şi Facundo Barcelo (68) au punctat pentru sud-americani, clasaţi pe locul 8 în ediţia trecută a campionatului ecuadorian, transmite Agerpres.
Dan Petrescu a început cu I. Rus - Chipciu, Vinicius, Cestor, Susic - Luis Aurelio, Hoban - V. Costache, Ad. Păun, M. Pereira - L. Traore. Rezerve au fost Hindrich - D. Ciobotariu, Y. Sylla, Itu, Butean, Petrila, Golofca, Dodi, Ţucudean.
CFR a încheiat cantonamentul de la Oliva Nova cu un bilanţ de două victorii, un egal şi două eşecuri: 1-2 cu SV Holstein Kiel (Germania), 1-1 cu SV Wehen Wiesbaden (Germania), 2-1 cu Dundalk FC (Irlanda), 0-1 cu ES Setif (Algeria) şi 3-2 cu CS Emelec Guayaquil (Ecuador).
Lotul echipei ardelene a revenit la Cluj-Napoca și va începe pregătirea meciului cu FCSB, de duminică 2 februarie, din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Comenteaza