CFR Cluj a avut concurență pentru semnătura lui Dan Petrescu: “A avut alte oferte pe care nu le-a acceptat”

CFR Cluj a avut concurență pentru semnătura lui Dan Petrescu: “A avut alte oferte pe care nu le-a acceptat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a fost contactat și de alte cluburi înainte de a accepta revenirea la formația din Gruia.

După o pauză de nouă luni, timp în care a pregătit și Kayserispor, Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj și speră să repete performanțele din mandatele precedente.

Pentru a reveni alături de clubul din Gruia, tehnicianul a refuzat oferte din partea altor echipe, după cum anunță agentul său, Victor Becali.

“E un om obsedat de muncă, să antreneze, nu poate sta ...şi cand au vacanţă, i se pare mult, el vrea să fie la muncă.

Nu m-a surprins că Petrescu a acceptat să revină la CFR Cluj, cunoaşte echipa, chiar dacă au mai fost făcute nişte schimbări.

Petrescu a avut alte oferte, dar pe care nu le-a acceptat, nu neapărat din punct de vedere financiar. A avut oferte, sigur că a avut”, a spus Victor Becali pentru Telekom Sport.

Sosit pentru prima dată în 2017 la Cluj, Dan Petrescu se va afla la al treilea mandat pe banca “feroviarilor”. Tehnicianul a pregătit CFR-ul în 121 de meciuri, a câștigat 67, a remizat în 30 și a înregistrat 24 de înfrângeri.

Alături de formația din Gruia, Dan Petrescu a cucerit trei titluri în Liga 1 și a reușit o calificare în primăvara europeană.

Comenteaza