CFR are meci cu Viitorul, dar e cu gândul la Steaua

CFR are meci cu Viitorul, dar e cu gândul la Steaua
Nici nu s-a reluat bine campionatul că Miriuţă are deja probleme în privinţa lotului de jucători.

Antrenorul nu poate miza pe Ricardo Cadu şi pe Aitor Monroy în meciul cu Viitorul Constanţa, iar alţi cinci fotbalişti sunt în pericol de suspendare şi pot lipsi cu Steaua, peste două etape. „Trebuie să fim atenţi, nu avem ce face altceva; sper să nu am suspendaţi", a spus Vasile Miriuţă.

Tehnicianul "feroviarilor" trebuie să improvizeze la al doilea meci oficial la CFR. Miriuţă are un singur mijlocaş central valid pentru partida cu Viitorul Constanţa, de vineri, pe Damjan Djokovic. Monroy a primit roşu şi e suspendat două etape, iar Sulley Muniru e accidentat şi nu poate fi recuperat până la ora partidei. Cel mai probabil , Miriuţă îl va coborî pe Rui Pedro în linia mediană, portughezul fiind ceva mai obişnuit cu acest post. "Am probleme de lot şi sper să reuşesc să aleg cea mai bună echipă. Momentan îl am doar pe Djokovic valid pentru centrul terenului. Voi vedea ce soluţie voi găsi până atunci. Îmi pare foarte rău pentru Monroy, el a fost foarte bun până în momentul eliminării şi îmi va lipsi acum. Era supărat la finalul partidei, dar l-am încurajat. Nu a fost nimic cu intenţie, iar centralul putea să-i arate doar un galben. Asta este, nu avem ce să facem", a explicat Miriuţă.

Pe lângă problemele deja existente, Miriuţă poate să-şi piardă cinci titulari după jocul cu Viitorul. Piccolo, Rada, Camora, Djokovic şi Rui Pedro sunt la un singur "galben" de suspendare şi toţi sunt anunţaţi titulari în meciul cu Constanţa. Dacă vor fi avertizaţi, vor absenta cu Steaua, peste două etape. În plus, cu Steaua va lipsi şi noua achiziţie, Giorgi Chanturia, care va participa la data respectivă la o acţiune a echipei naţionale a Georgiei. "Mă descurc cu ce am, facem ce putem. Avem cinci jucătători care pot fi suspendaţi cu Steaua. Am încredere în fotbaliştii mei şi sper să trecem cu bine peste această perioadă. Ne-am pregătit foarte bine şi mergem să câştigăm la Constanţa, apoi ne vom pregăti pentru Steaua", a precizat Miriuţă.

Meciul dintre Viitorul Constanţa şi CFR Cluj se joacă vineri, de la ora 19:00, în timp ce partida cu Steaua e programată pe 8 martie, în Gruia.

Etichete
Comenteaza