"Cel mai bun jucător de la CFR Cluj are și o foarte bună calitate umană. Un model pentru cei din vestiar"

"Cel mai bun jucător de la CFR Cluj are și o foarte bună calitate umană. Un model pentru cei din vestiar"
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Adrian Iencsi, fost internațional, a vorbit în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, despre evoluția CFR-ului în această stagiune, evidențiind faptul Dan Petrescu are un jucător de mare calitate, care este un model pentru vestiar. 

În această stagiune, după 19 etape, însă cu un meci în minus, ardelenii se află pe poziția a doua cu 40 de puncte din 54 posibile, iar Adrian Iencsi spune că Dan Petrescu are un mare avantaj avându-l pe Ciprian Deac în echipăm mai ales pentru că valoarea umană a decarului ardelenilor are o bună influenţă asupra vestiarului campioanei. 

„CFR-ul a venit tare din urmă, a recuperat din puncte și din restanțe. CFR e o echipă foarte experimentată, are un antrenor cu mare experiență și un lot de jucători de mare calitate. 

Și mă gândesc aici la Deac, chiar dacă am mai spus asta despre el. Este cel mai important jucător din echipă, cu foarte mare experiență și sunt sigur că are și o foarte bună calitate umană, e un model pentru cei din vestiar, mai ales pentru jucătorii tineri. 

Parcă începe să-mi placă foarte mult CFR. Au și un joc foarte bun, rezultate pozitive. Se prezintă ca o echipă puternică”, a specificat Adrian Iencsi, citat de sport.ro

CFR Cluj, campioana en-titre a României și a doua clasată în ierarhia din campionat, înâlneşte miercuri, 7 decembrie, echipa de pe primul loc, Farul Constanţa, pe arena principală a Academiei Hagi, de la Ovidiu, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

După două etape, clasamentul arată astfel: 1. CFR Cluj - 4p (6-1), 2. U Cluj - 4p (5-1), 3. Farul - 4p (4-2), 4. Rapid - 3p, 5. CSM Alexandria - 1p, 6. CSC Dumbrăvița - 0p.

Miercuri, 7 decembrie, în grupă se mai joacă CSM Alexandria - CSC Dumbrăvița (de la ora 14.00) și U Cluj - Rapid (de la ora 20.00).

Comenteaza