Ce spune patronul CFR-ului despre transferul de 5 milioane de euro al atacantului Ermal Krasniqi

Ce spune patronul CFR-ului despre transferul de 5 milioane de euro al atacantului Ermal Krasniqi
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a fost la un pas să în vândă pe atacantul Ermal Krasniqi pentru câteva milioane de euro, însă mutarea a picat. Ce spune Ioan Varga despre fotbalistul kosovar.

Patronul lui CFR Cluj, Ioan Varga, a explicat recent de ce a picat transferul lui Ermal Krasniqi. Varga nu a dat numele echipei cu care aproape a bătut palma, dar a explicat că transferul lui Krasniqi a picat deoarece echipele nu au mai avut timp să finalizeze mutarea.

Patronul grupării din Gruia a transmis că atacantul va fi monitorizat în continuare, iar mutarea se poate concretiza în perioada de mercato din iarnă. Dacă suma avansată de Ioan Varga e reală, "feroviarii" vor face un profit de aproximativ 5 milioane de euro în doar câteva luni.

"Krasniqi e în standby până în iarnă. Ne-am înțeles la bani, dar timpul era prea scurt. A rămas să-l monitorizeze și să reluăm discuțiile în iarnă. Chiar dacă e an de reconstrucție, ne batem la titlu. Am echilibrat situația financiară și avem forțe proaspete. Sunt mulțumit de transferurile făcute!", a declarat Ioan Varga pentru iamsport.ro.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Krasniqi, potrivit Transfermarkt. Cifrele lui Ermal Krasniqi la CFR Cluj sunt 5 goluri și 3 assist-uri în 30 de meciuri jucate. Atacantul de 25 de ani a fost adus de CFR Cluj în iarnă de la Ballkani, din Kosovo, în schimbul a 200.000 de euro. Înainte de a ajunge în România, Krasniqi a evoluat doar în țara sa natală, la Malisheva, Llapi, Feriazj și Ballkani.

În ultimele luni s-a speculat foarte mult de interesul celor de la Lazio, cu care CFR a jucat în fazele eliminatorii ale Conference League în sezonul trecut. Krasniqi a fost unul dintre remarcații lui Maurizio Sarri, tehnicianul formației italiene, iar pe seama acestui fapt s-a speculat foarte mult de o posibilă trecere a atacantului pe Olimpico.

Comenteaza