Video Ce își dorește Ioan Ovidiu Sabău de la jucătorii săi: "Rolul meu e să îi transform din punct de vedere mental"

Ce își dorește Ioan Ovidiu Sabău de la jucătorii săi: "Rolul meu e să îi transform din punct de vedere mental"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Directorul tehnic al Universității Cluj a explicat modul în care încearcă să îmbunătățească performanțele "studenților".

"Șepcile roșii" se apropie de finalul cantonamentului din Antalya și de startul sezonului de primăvară din Superligă. Ioan Ovidiu Sabău a avut ocazia să îi vadă la lucru pe jucători, a identificat problemele cu care se confruntă echipa și a explicat ce își dorește să schimbe în atitudinea fotbaliștilor.

"Echipa are stare de spirit și caracter. Dar trebuie să lucrăm mult mai mult. Trebuie să aibă dorința de a câștiga tot timpul. Eu nu accept să fiu dominat de adversar, indiferent de nume. Antrenamentul înseamnă implicare la maxim, nu doar trei ore pe zi.

Înseamnă implicare mentală, să simți că faci parte din familia "U" și să lupți pentru tine, pentru viitorul tău. Nu vreau să fiu eu cel care își dorește mai mult decât jucătorul.

E mult de lucru, dar rolul meu e să îi transform din punct de vedere mental. Trebuie să înțeleagă că nu poți obține rezultate dacă nu te antrenezi 200%", a declarat Sabău.

Comenteaza