Ce a promis FRF Clujului, în schimbul finalei Cupei României (surse)

Ce a promis FRF Clujului, în schimbul finalei Cupei României (surse)
Ce ziceţi de un meci "U" - ASA, cu un trofeu pe masă, pe Cluj Arena?

 

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a luat Clujului finala Cupei României, pe care nu doar o promisese, ci o şi votase Comitetul Executiv. Când au anunţat acest lucru, şefii federaţiei s-au întrecut în minciuni şi contra-promisiuni. 

Citeşte: Finala Cupei României: Manevrele FRF, date de gol de Timişoreana

Sursele ZIUA de CLUJ susţin că federalii au încercat să ofere în schimb două evenimente pentru a doua cea mai mare arenă din ţară, care nu s-a bucurat însă, până acum, de niciun eveniment fotbalistic major, deşi funcţionează deja de 3 ani şi jumătate.

Supercupa României a fost una dintre contrapromisiuni. Ce ziceţi de un meci "U", în calitate de câştigătoare a Cupei României, cu ASA Târgu-Mureş, în calitatea de câştigătoare a campionatului? Un astfel de meci ar fi perfect realizabil, iar Transilvania s-ar muta preţ de o seară în tribunele Cluj Arena.

Un alt eveniment garantat de FRF este un meci al echipei naţionale. O partidă oficială! Pentru România, mai sunt doar două jocuri de disputat în actualele preliminarii, pe teren propriu: cu Grecia, în 7 septembrie, şi cu Finlanda, în 8 octombrie. Şi aici, federaţia a fost lovită de virusul bâlbâielii: mai întâi, s-a spus că România va juca în preliminarii un meci pe Cluj Arena, apoi că tricolorii nu mai pleacă de pe Naţional Arena. Acum iar au întors-o.

Comenteaza