Ce a declarat Dan Petrescu după ce s-a zvonit că l-a trecut pe linie moartă pe Bordeianu după ce și-a cerut restanțele salariale

Ce a declarat Dan Petrescu după ce s-a zvonit că l-a trecut pe linie moartă pe Bordeianu după ce și-a cerut restanțele salariale
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ / Facebook CFR Cluj, https://media.hotnews.ro

În presa sportivă a apărut informația că ”feroviarul” Mihai Bordeianu și-a cerut restanțele salariile, nefiind de acord să renunțe la nicio sumă, iar apoi ar fi fost notificat că gestul său va fi taxat cu o prezență sporadică între titularii CFR-ului. Antrenorul Dan Petrescu a lămurit povestea. 

Mihai Bordeianu nu mai este o „piesă” importantă pentru sistemul lui Dan Petrescu. Acesta a început să aibă prezențe tot mai rare în echipă, bifând doar 5 apariții în ultimele 5 luni și s-a zvonit că a fost trecut pe linie moartă pentru că și-a cerut restanțele salariale la conducerea CFR-ului.

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a lămurit situația lui Bordeianu la conferința de presă premergătoare meciului cu liderul campionatului, Farul Constanța, transmite sport.ro.

Eu decid echipa după cine ia banii sau cine nu ia banii?

„Am auzit că Bordeianu nu joacă că nu știu ce treabă e cu banii. Ce treabă am eu cu cine primește sau nu banii? Ce treabă am eu cu asta? Eu decid echipa dupa cine ia banii sau cine nu ia banii?

Se bagă cineva peste mine vreodată? Să mă întrebe de ce joacă ăla sau celălalt? Niciodată de când sunt aici nu m-a întrebat de ce joacă ăla sau celălalt. Echipa o fac în funcție de ce văd la antrenamente.

Eu l-am adus pe Bordeianu aici, eu am dorit să vină la CFR. A jucat trei sezoane la rând, au venit alți jucători care sunt mai în formă decât el.

El trebuie să se antreneze și să-mi demonstreze la antrenament, că dacă-mi demonstreză poate să joace de la meciu ăsta cu Farul. E o posibilitate ca el să intre. Până acum, băiatul se antrenează bine, e serios.

Eu am nevoie și de Bordeianu în continuare, chiar dacă nu va juca. Niciodată nu voi face echipa dacă un jucător ia sau nu banii”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de joi dupămasa. 

Comenteaza