Câți bani câștigă Dan Petrescu la Cluj

Câți bani câștigă Dan Petrescu la Cluj
| Foto: 1616.ro

George Becali a fost întrebat unde a greșit, dar și de ce nu aduce la echipă un antrenor cu nume, cum este cazul lui Dan Petrescu, foarte aproape de al treilea titlu consecutiv cu CFR Cluj. Acesta a pomenit de principii, dar și de banii pe care-i câștigă ”Bursucul” la gruparea din Gruia.

Becali a făcut chiar o comparație între actualul antrenor al echipei, Bogdan Argeș Vintilă, și a pomenit de două criterii extrem de importante în opinia sa. ”Sunt două lucruri între Petrescu și Vintilă. Nu spun acum neapărat de Petrescu, spun de oricine.

La mine ăsta e principiul după care trăiesc.  Nici măcar ciobanii și lucrătorii care lucrează în curte la mine nu au voie să fumeze, să înjure. La mine, la FCSB, cel mai mare antrenor de pe glob, dacă înjură jucătorii, nu are ce căuta.

Chiar dacă ia Champions League, eu nu am nevoie. Și doi, e adevărat, dar Petrescu are și el 1 milion pe an salariu. Că are 400.000, dar mai ia sacoșa la început de sezon. Are mai mult, cum să n-aibă? Cu bonusuri are mai mult, 1.200.000 are!”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Comenteaza