Cât costă apartamentul oferit de CFR Cluj pentru a-l ademeni pe Omrani să rămână în Gruia

Cât costă apartamentul oferit de CFR Cluj pentru a-l ademeni pe Omrani să rămână în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Finanțatorul CFR Cluj, Neluțu Varg încearcă orice ca să nu-l piardă pe atacantul Bilel Omrani din vară la rivala FCSB, inclusiv să-i dăruiască un apartament scump în „orașul de cinci stele”.

Bilel Omrani, atacantul francez al campioanei „en-titre” CFR 1907 Cluj este capul de afiș în presa foatbalistică din România. Acestuia îi expiră contractul cu formația din Gruia la vară, iar de teama de a nu-l pierde pe jucător gratis la rivala FCSB, finanțatorul ardelenilor, Neluțu Varga i-a oferit lui Omrani, pe lângă noul contract și un apartament evaluat la 250.000 de euro, potrivit ProSport.

Varga mizează pe factorul sentimental în negocierile cu francezul, mai ales că finanțatorul a trecut peste momentele lui de indisciplină și chiar i-a luat apărarea în fața lui Petrescu. Un alt factor care al putea să-l facă pe Omrani să rămână în Cluj, este și faptul că acesta s-a obișnuit aici și iubita atacantului mai are doi ani de facultate în Cluj Napoca, iar oficialii CFR-ului speră că acesta va alege continuitatea, deși „antrenorul” care patronează FCSB i-ar fi oferit print telefon lui Omrani un salariu de 45.000 de euro lunar și 400.000 euro la semnătura.

Cristi Balaj spune că CFR i-a făcut o ofertă scrisă, ceea ce FCSB n-ar fi făcut și că fotbalistul n-ar alege o altă echipă din România. Fostul arbitru crede că dacă CFR este să-l piardă pe francez, ar fi în străinătate, nu în campionatul intern.

 

Comenteaza