Căpitanul Universității Cluj, căutat de echipa națională: "Acum câteva zile am fost sunat"

Căpitanul Universității Cluj, căutat de echipa națională: "Acum câteva zile am fost sunat"
| Foto: frf.ro

Alex Chipciu a reprezentat o soluție pentru Edi Iordănescu, însă selecționerul a convocat un alt jucător pentru postul de fundaș stânga.

După jocul din Kosovo, echipa națională s-a confruntat cu probleme în apărare, în special în flancul stâng. Deși recunoaște că nu se gândea la o posibilă convocare, Alex Chipciu a fost contactat, însă în cele din urmă a fost preferat Valentin Țicu de la selecționata U21.

"Aș spune că nu așteptam o convocare, însă înăuntrul meu mă gândeam. Te compari cu ceilalți jucători și crezi că meritai să fi pe acolo. La postul de fundaș stânga a fost o problemă, iar din afară se vede că aș fi putut fi acolo.

Acum câteva zile am fost sunat, când s-au accidentat jucătorii. Și dacă până acum mă gândeam că nu m-aș mai duce, când am fost sunat aș fi plecat. Selecționerul decide și asta a fost", a dezvăluit căpitanul Universității Cluj.

Alex Chipciu a debutat la echipa națională în 2011, sub comanda lui Victor Pițurcă, a strâns 46 de selecții, a marcat de 6 ori și a participat la EURO 2016.

Comenteaza