Căpitanul lui CFR Cluj a scris istorie. Camora este primul jucător din istoria clubului cu 500 de meciuri jucate

Căpitanul lui CFR Cluj a scris istorie. Camora este primul jucător din istoria clubului cu 500 de meciuri jucate
| Foto: Facebook.com/cfr1907

Mario Camora, ajuns la 37 de ani, a intrat definitiv în istoria clubului din Gruia, pentru care evoluează încă din 2011.

La meciul contra celor de la FC Hermannstadt, fundașul lusitan a devenit primul fotbalist din istoria ”Feroviarilor” care bifează 500 de prezențe. 

Așadar, după 13 ani, Mario Camora a ajuns la 500 de meciuri pentru CFR Cluj, formație pentru care deja deținea recordul pentru cele mai multe prezențe. În cele 500 de meciuri bifate, căpitanul a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere 38 de pase decisive. Camora a câștigat alături de CFR Cluj șase titluri, o Cupă a României și două Supercupe. 

13 ani, 13 sezoane și nenumărate momente importante petrecute împreună.

43.900 de minute în teren, 14 goluri și 38 de pase decisive care, în cele mai multe cazuri, au făcut diferența.

Cu aceste statistici, dar și cu alte amintiri care nu pot fi exprimate în cuvinte, veteranul echipei noastre, Mario Camora, bifează   de apariții în tricoul alb-vișiniu, fiind cel mai longeviv jucător din istoria clubului nostru 

 Camo, suntem mândri și recunoscători că ai ales ca Gruia să îți fie «acasă» și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru echipa noastră! Mult succes în continuare alături de noi, Căpitane!”, a transmis clubul clujean.

Comenteaza