Căpitanul CFR-ului, după eliminarea din Cupă: “Am vrut să facem un miracol, dar totul s-a jucat acasă”

Căpitanul CFR-ului, după eliminarea din Cupă: “Am vrut să facem un miracol, dar totul s-a jucat acasă”
Mario Camora | Foto: Mediafax Foto, Dragos Pascaneanu

Mario Camora consideră că echipa a făcut un meci bun la Giurgiu și îndeamnă la concentrare înaintea duelului cu Viitorul, de pe propriul teren.

Într-o echipă a CFR-ului compusăi din jucătorii care au prins mai puține minute în acest sezon, portughezul a fost singurul titular incontestabil. Camora crede că formația sa a fost mai bună în jocul de la malul Dunării, dar cele trei goluri primite în Gruia le-au făcut misiunea dificilă “feroviarilor”. Căpitanul campioanei își dorește ca formația sa să își revină cât mai repede după eșecul din Cupă și să se concentreze pe singurul obiectiv rămas în acest sezon, câștigarea titlului în Liga 1.

Camora a vorbit imediat după meciul de la Giurgiu, în care echipa sa a fost eliminată. “Nu a fost scorul pe care l-am vrut noi. Am vrut să facem un miracol, dar totul s-a jucat acasă. Când primești trei goluri acasă, e greu să mai întorci. Jucătorii care au evoluat sunt jucătorii de la CFR. Cred că echipa noastră a făcut un meci bun. Nu avem timp să ne plângem. Avem un meci important pentru obiectivul care ne-a rămas. Astra a marcat din lovitură liberă și din penalty. Asta a făcut în tot acest meci”, a declarat portughezul, potrivit Digisport. 

Pentru CFR Cluj urmează întâlnirea cu Viitorul, programată luni, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Comenteaza