Campionii, cu ochii pe Supercupa României: “Ne dorim foarte mult trofeul și să începem cu dreptul”

Campionii, cu ochii pe Supercupa României: “Ne dorim foarte mult trofeul și să începem cu dreptul”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu și-a încurajat elevii înaintea duelului dintre CFR Cluj și câștigătoarea Cupei, Viitorul Constanța.

Cu două titluri și o Supercupă în palmares în ultimele două sezoane, “feroviarii” vor juca din nou cu trofeul pe masă. În ediția din acest an a Supercupei României, formația din Gruia va da peste Viitorul Constanța, echipă ce a cuerit Cupa în stagiunra precedent. Duelul va fi și unul între prietenii și colegii din “Generația de Aur”, Dan Petrescu și Gică Hagi.

Tehnicianul campioanei a îndemnat la concentrare înaintea partidei. “Noi ne dorim foarte mult trofeul, ne dorim să începem cu dreptul. Nu aș vrea în avion să fim supărați. Orice trofeu e important și dacă era unul amical. Trebuie să tratăm meciul foarte serios, ambele echipe au șansa lor și e posibil să se ajungă și la penalty-uri”, a spus antrenorul.

Dan Petrescu a vorbit și despre starea golgheterului Țucudean, dar a anunțat și o tactică ofensivă pentru meciul de sâmbătă. “E posibil să joace mâine sau să fie pe bancă, deci va fi în lotul pentru Supercupă. Nu a mai avut nicio problemă, eu nu știu dacă va merge la Viena, știu că va veni în Kazahstan. Mâine noi vom juca cu doi atacanți. Ne dorim să atacăm, să facem pressing. Rondon a venit și s-a pregătit foarte bine. E un profesionist extraordinar, știe fotbal și marchează goluri”, a spus tehnicianul.

Partida din Supercupa României, dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța se va disputa sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20:00, pe Stadionul “Ilie Oană”, din Ploiești.

Comenteaza